Lancome Renergie Nuit Multi-Lift


Един сравнително нов продукт на пазара, който нямах търпение да пробвам. След вече близо 4-месечна употреба, мога да споделя с вас впечатленията си от нощния крем на Lancome Renergie Nuit Multi-Lift.

Опаковка: Класическо стъклено бурканче с красив лилав цвят. Като цяло предпочитам тубите от чисто хигиенични съображения - бъркането в буркан винаги внася бактерии в продукта, независимо колко чисти са ръцете ни, а и с дълъг маникюр не винаги е лесно загребването на продукт. Удобството на тубите при път също не е за пренебрегване. Все пак обаче съм наясно, че обикновените пластмасови туби малко или много обезценяват продукта и затова по-луксозните кремове винаги са в стъклен буркан.

Текстура: Плътен и богат продукт. Разнася се лесно и съвсем малко количество е достатъчно за цялото лице. Попива много бързо и не оставя мазен филм върху кожата (моята е доста суха)

Аромат: Има лек парфюмен аромат, който спира да се усеща след нанасяне.

Ефект: Рекламата обещава мигновен лифтинг ефект и до голяма степен оправдава тези очаквания. Все пак резултатите не са като след естетична процедура в клиника, но определено са видими след 3 месеца употреба. Контурът е стегнат, фините линии поизгладени, а тенът значително избистрен. Неприятното усещане за сухота (при мен до болка познато) вече го няма. 

Общи впечатления: Да, харесва ми. Дали си струва? За мен лично да. Не прави чудеса обаче. Не очаквайте да се подмладите с 10 години или близките ви да ахкат от свежия ви нов вид. Ефектът е видим, но все пак не е като след филъри например. Все пак стойността му никак не е ниска и подобен разход определено не за всеки би бил оправдан.

Предимства: Видим ефект върху стягането на контура след продължителна употреба; повърхностно изглаждане на фините линии; приятна богата, но бързопопиваща текстура;

Недостатъци: Стряскащо висока цена; все пак не прави чудеса

Количество: 50 мл

Цена: 240 лв






*Продуктът е закупен от мен с лични средства

5 коментара

  1. 240 лв?Шокиращо.
    Това е кремът, който си купувам обикновено от летищните дюти фрита, както и дневния от същата серия, и никога не съм го купувала за повече от 70-80 евро.
    Погледнах даже сега и цената му в Хародс 67 GBP, което при курс 2,3 е 154 лв. Дори при курс 2,5 ( предишният ) е 167 лв.
    Цените в България наистина са много странни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, ужасни са ни цените тук. Но беше доста импулсивна покупка и нямах време да ровя на други места. Иначе в Enzo например е доста по-изоден - 170 лв.

      Изтриване
    2. За съжаление отношението ми към сайтове ала ензо и прочее е силно скептично особено в разделите парфюми, бяла козметика и лакове за нокти.
      Преди време си поръчах от ензо един фрагранс Долче Габана един от вариантите на Лайт Блу за 2013, дезодорант стик Лайт Блу и лак за нокти на Диор.
      Фрагрансът бе с изключително ниска трайност,нетипична за бранда, дезодорантът се отличаваше от другите си събратя, купени от обичайните магазини,и по цвят и по мирис, а лакът на Диор беше със счупена четка - смених го, което ми струва две-три седмици писане на писма и около 10-20 лв - не помня точно пощенски разноски за връщането.След тази поръчка приключих с ензо.

      Изтриване
    3. Много неприятно. Значи да не съжалявам, че не съм поръчвала оттам, Аз нямам опит с този тип сайтове, именно защото обикновено покупките ми са ужасно импулсивни - решавам, че искам нещото тук и сега и не го мисля много, много. А и по летища не ходя достатъчно често, за да се възползвам от промоциите там всеки път когато ми е необходим даден продукт.

      Изтриване
    4. Според мен разликата не е само в цените, а и в съдържанието. Затова гледам да сдържам импулсивните си покупки от българските сайтове и магазини, особено бяла козметика, парфюми - опазил ме Бог!, и лакове - тук е даже още по-страшно.
      Разбира се, купувала съм доста неща от бг магазините преди да се убедя, че не бива.

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)