Нещо свежо - Nivea Fresh Natural

В големите летни жеги всички сме в търсене на нещо свежо, което и да ни предпази от неприятното изпотяване. Аз го открих много неочаквано в един отдавна познат на пазара продукт на Nivea.
Всички знаем какви са вредите от аерозолите. Не само за нас самите, но и за околната среда. Въпреки това, досега те винаги са били предпочитано от мен средство против изпотяване, защото ролките и стиковете ми се струват неудобни и нехигиенични, особено за подновяване през деня.
Виждала съм това скромно спрейче на Nivea много пъти в дрогериите, но никога не съм му обръщала внимание. Някак несериозно ми изглеждаше до всички останали дезодоранти с гръмки реклами от типа "72 часова защита", "Защита и нежна грижа", "48 часа без изпотяване"... и въпреки това ме привлече нежния му и познат аромат на така обичания в детството ми крем Nivea, без задушливостта на аерозол.
Не вярвах, че наистина ще ми осигури трайна защита срещу изпотяване, но трябва да призная, че ме изненада много приятно и затова реших да му отделя цяла публикация. Абсолютно спокойна съм през целия ден, а нежният аромат на "чисто" остава дълги часове, дори и след тренировка. Купувам си вече трето шишенце и не мисля, че бих се върнала към предишните ми любимци Dove и Rexona.


Опаковка: Стъклен флакон с пулверизатор. Не е аерозол под налягане.

Аромат: Свеж и нежен - като класическия син крем Nivea. Много ненатрапчив и траен.

Ефект: Предпазва от изпотяване през целия ден и носи приятно усещане за свежест и чистота, като в същото време е много нежен към кожата.

Предимства: Ухае чудесно; не дразни кожата; не съдържа алуминий

Недостатъци: Шишето е стъклено и съответно чупливо и по-тежко. Не е най-удобният избор за път.

Количество: 75 мл

Цена: 4,50 лв


*Продуктът е закупен от мен с лични средства

6 коментара

  1. Никак не е лош спреят, от години го ползвам, което е голямо изключение при мен още повече, че не харесвам Нивея като марка. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това ми е един от любимите продукти, който освен, че е с приличен състав и работи наистина добре :)

    ОтговорИзтриване
  3. По същия начин съм го засичала и винаги съм подминавала... В момента ползвам "pearl and beauty" пак на Нивеа, но под формата на дезодорант, когато го привърша, непременно ще си взема такъв. Благодаря за отзива.

    ОтговорИзтриване
  4. По същия начин съм го засичала и винаги съм подминавала... В момента ползвам "pearl and beauty" пак на Нивеа, но под формата на дезодорант, когато го привърша, непременно ще си взема такъв. Благодаря за отзива.

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина е страхотен този спрей. И аз ползвам от същата серия, само че друг аромат. Дори мога да кажа, че чувствам след него кожата си прекалено суха.

    ОтговорИзтриване
  6. Съвсем скоро започнах да го ползвам, след като спрях да купувам анти-перспиранти и започнах да пробвам различни дезодоранти. Невероятен продукт - ароматът е нежен и траен, ефективен е, безвреден за нас - не съдържа алуминий и не запушва порите, безвреден е и за природата - стъклена бутилка, не е аерозол.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)