Моите резултати след употребата на продуктите SlimCut


В този пост ще покажа какво постигнах за 2 месеца с програмата SlimCut. Резултатите за мен са чудесни, но ще оставя снимките да говорят повече от мен.
Преди два месеца ви споделих за предизвикателството, с което се захванах - да превърна отпуснатото си шкембенце в стегнато и орелефено коремче. Как стартирах можете да прочетете ТУК.

Това, което направих, бе че започнах да приемам продукта Diet Star всеки ден. Заедно с това продължих да се придържам към обичайния си режим на хранене - без пържено и с минимално количество въглехидрати. Три пъти в седмицата правих тридесетминутни тренировки с тежести и упражнения за стягане на корема. Преди всяка тренировка изпивах по едно саше Fat Burner. Вкусът му така и не успя да ми допадне, но ефектът по време на тренировка продължи да бъде осезаем. Тук е момента да отворя една скоба и да напиша, че той никак не е подходящ за хора с високо кръвно и проблеми със сърцето, защото след приема му пулсът осезателно се учестява. 
Увеличих и приема на вода, като през няколко дни приемах разтворимия дрениращ продукт Drainer Drink.

В рамките на този месец резултатите бяха видими, колкото и скептично да бях настроена. Ще оставя снимките (направени през седмица) да говорят сами за себе си:




Разликата е видима не само в цифрите на кантара, но и по самите стъпала, които очевидно са по-малко подути и подпухнали от задържаната вода, която винаги е била проблем за мен.
Истински изразени плочки не успях да постигна, но все пак резултатите във вида на корема ми са доста внушителни. Поне два сантиметра сланинка се стопиха безследно:


След края на този месец преминах към поддържащия продукт Weight Manager. Неговата цел е да задържи постигнатите резултати. В месеца докато го пиех бях във ваканция и съответно целият ми хранителен режим и тренировките (макар и да поплувах и да погребах на кану) отидоха на кино... Все пак, след прибиране от почивка, кантарът ме изненада приятно:


Общите ми впечатления от продуктите са определено положителни. Трудно ми е да кажа дали резултатите, които постигнах, са тяхна заслуа или по-голяма роля изигра постоянството в упражненията, за което те бяха основен стимул, но фактите са, че постигнах много и нямах неприятни странични ефекти. 
Категорично мога да кажа, че не само бих използвала продуктите отново, но и вече се сдобих с допълнителни опаковки от Fat Burner и Drainer Drink, като вторият ми е незаменим помощник преди онези определени дни от месеца, когато тялото задържа големи количества вода и усещането за подуване и отичане на крайниците е особено неприятно.

Публикацията завършвам с няколко свежи летни снимки с новата ми повталена фигура :)





ПП: Ако ви е интересно, мога да направя отделна публикация с повече снимки от лятната ми ваканция. Ще се радвам да коментирате.



Продуктите са предоставени за тест от SlimCut Bulgaria

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)