Teeez Spectrum of Stars


Днешното ревю е за един интересен и вече любим за мен продукт на все още слабо познатата у нас марка Teeez. Това са блестящите моносенки Spectrum of Stars.

Първият ми досег с тези сенки бе преди близо два месеца, когато цветът Apricot Sheen бе част от кутията ми Pick N Dazzle. Още тоава реших, че искам да пробвам и останалите налични цветове и ето, че 6 от тях бяха в кутията ми за месец август (как можете сами да изберете какво да има във вашата кутия, прочетете на края на ревюто).

Опаковка: Пъстра и красива картоена кутия, в която се намира златна пластмасова сфера. Опаковката е доста свежа и различна, но колкото и да е красива, има и своите недостатъци. Заема доста място, което за хора с големи колекции или за път не е много удобно. Както при всички останали металически опаковки, по нея остават отпечатъци от пръсти. Въпреки тези минуси обаче за мен е много ефектна и я използвам с удоволствие.


Цвят: Всички цветове, които имам, са блестящи и металически с дуохромен ефект, който е трудно да бъде уловен на снимка.
GUNMETAL GLOW - наситено маслиново зелен цвят със златни оттенъци.
SEA GLARE - тюркоазен нюанс, преливащ в синьо и златисто
PEARLY MIST - уникален цвят, преливащ според светлината от платинено до блестящо светло синьо-зелено
GOLDEN FUDGE - бронзово-оранжев цвят. При него металическия и хамелеонен ефект е най-слабо изразен
ICONIC ROSE - светло виолетово, преливащо в розово и синьо
WISTERIA SHADOW - наситено лилаво с розови и сини проблясъци


Пигментация: При някои цветове много силна (GUNMETAL GLOW и WISTERIA SHADOW), при други средна (SEA GLARE, PEARLY MIST и ICONIC ROSE), а при GOLDEN FUDGE по-скоро слаба.

Текстура: Сенките са фини, нанасят се лесно и "мазно", без да се разпрашават. Лесни са за нанасяне и преливане и с пръсти, и с четка.

Трайност: Отлична. На моята суха кожа издържат цял ден дори и без база.

Аромат: Няма

Количество: 2 гр

Цена: $23 в официалния сайт на Teeez. Цената в кутията Pick N Dazzle излиза около 3 пъти по-ниска.

Предимства: Красива опаковка и интересни цветове, които са достатъчно ефектни и без добавяне на допълнителни продукти в грима.

Недостатъци: Кутийките са обемисти; някои цветове не са толкова пигментирани и с така силно изразен дуохромен ефект; няма как да се видят или закупят от търговската мрежа




А ето и как можете да си направите кутия Pick N Dazzle с продукти по свой собствен избор:

- Отивате на сайта Pick N Dazzle
- Попълвате профила си по красота и избирате вида на абонамента си според бюджета - Sleek, Dazzling или Premium Picks
- След това изберете опцията "Създай своята кутия"

- Появява се списък с продукти, които можете да поставяте във вашата кутия. Тези, които се появяват първо са любимите (тези, които сами сте отбелязали като такива, ако сте получавали кутия и преди). В ляво на екрана има и няколко филтъра за по-лесно търсене, ако искате нещо конкретно. 
- Продуктите са маркирани със зелени, червени и черни ленти, които показват към коя категория спадат - Sleek, Dazzling, Premium (и съответно ориентировъчно цената, евтини, средни, скъпи), като в кутията си можете да добавяте продукти и от трите категории.
Когато напреднете с избора на продукти, под бара се появява бутон "Бърз Избор". Показва всички продукти, които могат да влязат в кутията накрая, когато е останало малко място.
- Във всеки един момент докато "сглобявате" кутията си можете да вадите продукти, за да ги замените с други. 


- Можете да повторите всички стъпки и за следващите кутии от абонамента си (ако имате такъв за 3 или 6 месеца), като във всеки един момент можете да промените избраните продукти, но не по-късно от 5 дни преди датата на доставка на кутията.

Ето какво сглобих аз за следващата си кутия, която очаквам съвсем скоро:

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)