Грим на деня

Един много бърз и елементарен грим, който често си правя сутрин преди работа, като само цветът на подвижния клепач варира, в зависимост от облеклото и настроението.





Много ми харесва как лилавото подсилва цвета на очите ми и ги прави по-сини, затова често посягам към него.
Когато бързам сутрин най-лесно ми е да използвам сенките на L'Oreal Color Infallible, защото се нанасят много лесно и преливат добре, а в същото време не се нуждаят от база. Имам доста цветове и разнообразявам според настроението. Ревю за тях можете да прочетете ТУК.

За този грим използвах L'Oreal Color Infallible Purple obsession и любимата ми палитра на Sephora Colorful5 The Essential Mattes, която споменах в последното си видео и за която също скоро ще направя ревю.
Моливът за очи е Avon Supershock, а спиралата Golden Rose Infinity Lash (за нея ревю ТУК).
Веждите са подчертани стретия цвят от гореспоменатата палитра на Sephora.

6 коментара

  1. Мерсииии :)))
    Трябва да преборя мързела и да започна да снимам от статив цялото лице, за да се добива по-реална представа за цялостния вид на грима. Дано да го направя скоро...

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно се е получило!Наистина много ти отива :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ами ще ходиш на работа и ще се гримираш бързешком на крак с Лореал и Голдън Роуз ( горката) всеки ден докато остарееш и се сбръчкаш съвсем ( защото за годините си вече си яко сбръчкана) ще ти пукат ушите, като си се омъжила за човек, който не може достойно да осигурява всичко необходимо, че и отгоре, на теб и на детето ти.
    Но то с твоята физиономия, комбинация между Андрешко и Пинокио за какъв ли да се омъжиш?
    Много ясно, че ще те вземе някой неудачник дето не може да изкарва хич биля пари.
    Ако се беше родила малко по-красива и/или малко по-умна щеше да си седиш в къщи, да си пиеш кафенцето, да идва жена да те фризира, да ти прави маникюра, да ти чисти и ти готви.
    Но никой не ти е крив. В теб няма никаква женственост, а успешните мъже не се женят за мъже, това да го знаеш от мен, все едно дали тези мъже са с вагина или не. Успешните мъже се женят за жени. Знам, че на теб това ти звучи като фантастика, но животът на една жена има много малко допирни точки с твоя беден и мизерен безполов работен животец.

    ОтговорИзтриване
  4. Светлана, красивата жена и с Golden Rose да се гримира, пак ще е красива. А на грозната жаба и пет камиона Dior и Chanel не могат да й помогнат. Под грозна разбирай не само грозна физически, а и грозна душевно, нещастна и отчаяна, ударила дъното на човешката злоба и завист.

    ОтговорИзтриване
  5. Изумена съм, честно! Как е възможно подобни злобни коментари!
    И то към едно таквоа чисто, лъчезарно създание като Адри!
    Адри, моля те изтрий противните злобни бележки, защото те разстройват всички нас, които те обичаме!

    Невероятна си! Продължавай да пръскаш светлина!

    С обич:
    kopche :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)