27 February 2014

Shiseido Sheer and Perfect

Един от любимите ми фон дьо тени напоследък. Флуиден, лек и идеално изравняващ тена.
26 February 2014

L'Oreal Color Infallible

Днес ще ви споделя за един от любимите ми продукти за случаи, когато бързам и нямам време за по-детайлен или сложен грим, но искам да изглеждам блестящо и в преносния, и в буквалния смисъл. Това са кремообразните сенки на L'Oreal - Color Infallible.
17 February 2014

Кои са победителите в играта "Любов, целувки и още нещо"

Победителите изтеглих с генератор за случайни номера. Всички e-mail-и, които сте ми оставили в коментарите към играта, бяха въведени в Word с поредни номера, според датата им на публикуване. Общо 117.
13 February 2014

Нови продукти от Sephora

Днешното ревю е дооста дълго, но ми се искаше да събера накуп всички любопитни нови продукти, които вече могат да се открият в магазините на Sephora в България.
11 February 2014

Любов, целувки и още нещо...

Февруари е месецът на любовта, целувките и... подаръците.  AVON са ни подготвили една изкушаваща розова изненада.
Отговорете на въпроса и спечелете едно от петте червила Ultra Colour Absolute!

На какъв цвят ще заложите върху устните си за Свети Валентин и защо избрахте точно него?

Условията на играта са прости. 
Отговорете на въпроса в коментар под публикацията до 14.02.2014, като оставите и ваш e-mail за връзка. Можете да споделите играта и да поканите и ваши близки да се включат, но това не е задължително условие за участие.
И това е всичко! 
На 17.02.2014 на случаен принцип ще изтегля 5 от вас, които ще получат червило Ultra Colour Absolute в цвят Pure Peony.
10 February 2014

AVON Ultra Colour Absolute Lipstick - Pure Peony

Винаги са ми допадали червилата на Avon. Имам няколко от различни серии, които използвам редовно, но досега не бях писала ревю за тях. Днес ще поправя този пропуск с едно от новите им червила, което в последните няколко дни ми е много любимо, защото е в цвят, който неуспешно издирвам от доста време сред всякакви марки от различен ценови клас.
09 February 2014

Mary Kay True Dimensions Lipstick

Доста отдавна трябваше да публикувам това ревю, но едва днес открих папката със снимките, която бях скрила сама от себе си. Това са вече не толкова новите червила на Mary Kay.
08 February 2014

CHANEL Vitalumiere Compact Douceur

Днешното ревю е за един от най-любимите ми продукти в последните месеци. Споменах тази пудра (компактен фон дьо тен) и в един от клиповете си си преди време, но смятам, че заслужава повече внимание и отделно ревю.
01 February 2014

Ultraflesh ShineboxНаскоро StrawberryNet започнаха една интересна кампания с блогъри, към която обаче останах с доста смесени чувства. Към продукта, който получих от тях преди Коледа, чувствата ми са също противоречиви.